KOKEN MET MA(G)GIE

Sterreporter Hermia Potins-Druipgrot ligt in scheiding en moest van alle ellende en drankmisbruik afkicken in een
kliniek in Zuid-Frankrijk. Ze keert vol nieuw élan weer terug
op de redactie. Ondertussen heeft presentator mr. Dennis Stennis een nieuwe liefde gevonden en besloten haar te trouwen. Maar Dennis heeft ook ontdekt dat de nieuwe
stagiare Anne iets ongeoorloofds heeft gedaan. Wanneer hij dat verklapt aan hoofdredacteur Froukje, besluit Anne wraak te nemen in haar rol als assistent bij Hermia’s mieuwe kookprogramma. Nodeloos te zeggen dat dat kookprogramma enigszins in de soep loopt en dat aan het eind iedereen er, laten we zeggen, weer gekleurd op staat.
26 November 2023
Entree: € 10,00
aanvang 15 uur

WAT IS ER MIS MET DENNIS?

Onze presentator Dennis gedraagt zich zorgwekkend vreemd, of is het juist moedgevend? We maken kennis met de nieuwe stagiaire Anne en hoofdredactrice Froukje doet een poging om de voorzitster Mej.Draaijer van Stichting Ter Bescherming van het Onderdrukte Gevoelsleven te interviewen. Sterreporter Hermia kruipt “als een vlinder” uit

haar cocon na haar scheiding met Hubert, terwijl technicus Arvis alweer een nieuw ‘geluids-speeltje’ test. Gastspeler is Margreet Blom. En verder in deze voorstelling: dans van JDOF, cabaretduo Zonder Slagroom, Bejaardeninfluencer Aggenes, verhalenverteller John Ebink en muziek van Remko Hoitsma.

26 November 2023
Entree: € 10,00
aanvang 15 uur

De Gijzelaar

Opschudding op de redactie: er is sprake van een gijzeling door een gijzelnemer of gijzelaar met een eisenpakket,
terwijl Hermia uit haar roes ontwaakt en Froukje meent dat
er iets te vieren valt. Technicus Arvis heeft een nieuw
speeltje, maar stagiaire Eva raakt in een pijnlijke spagaat.
Wie is die geheimzinnige gijzelaar?
24 September 2023
Entree: € 10,00

De klokkenluider

Nieuwe onthullingen op Radio Gribelaslysla!! Sterreporter Hermia Potins, de vrouw van de sponsor, is een mysterieuze klokkenluider op het spoor gekomen, die geheime opnames heeft gemaakt van een smerige deal. Tegelijk bereidt de redactie zich voor op een gekostumeerd personeelsfeestje.

Gastspeler in het feuilleton is Henk Hiemstra. En verder treden op: Mees van Rijswijk, spoken word, en Karlijn Kerbof, dans en Fratelli Altobelli, performance, en Duo Fris en Fruitig, kleinkunst, en Willem Feijten, vcerhalenverteller en natuurlijk de gast in Remko’s Speelkwartiertje, zanger en toetsenist Hans de Vries.

 

7 mei 2023
Entree: € 10,00

DE SLANGENKUIL

Het veelbelovende diepte interview met een voormalig “hoge pief van de NOS” loopt danig uit de hand. Gast speler in deze voorstelling is Elsbeth Klein Hulse.
5 maart 2023
Entree: € 10,00

DE presentator

De spanningen lopen hoog op als blijkt dat Hermia Potins 10 minuten voor de aanvang van de uitzending nog niet de beloofde dynamische presentator heeft gevonden.
 
29 januari 2023
Entree: € 10,00